Plannen voor het gezin

Toen ik in mijn werk als kapitein een groot team uit meer dan 40 verschillende landen moest aansturen, investeerde ik een hoop tijd en energie om dat team aan te sturen. Hiervoor paste ik een aantal simpele “Team Building” principes toe: communiceer wat WIJ willen, laat ze het zelf doen, evalueer en werk hard om het hele team succesvol te maken.

MAAR wat deed ik thuis?

Ik moest erkennen dat niets van de innovatie op het werk toegepast werd op mijn gezin leven. Ik maakte voor hen bijna geen plannen, communiceerde niet proactief over ONZE gezin waarden en normen en werkte niet hard om iedereen te laten deelnemen om een succesvol onderdeel van ons “familie team” te worden!

Een persoonlijke les

Ik moest een stevige koerswijziging maken om mijn tijd en energie ook te steken in het leren hoe je een leuk, gezond en respectvol gezin kan bouwen.

Wil jij leren bouwen aan een leuk en gezond gezin verbeteren?

Ik eigenlijk ook wel!

Heb jij goede suggesties?

Voor vragen, kritiek, suggesties of toevoegingen plaats een reactie.

>