Doulos in Albanie

Tante Eta in Albanie Met Tante Eta op bezoek bij een familie in Albanie 

In Albanie kregen we bezoek van Tante Eta, die ons met haar 78 jaar deed denken aan Kaleb

Joz 14:11 ik ben thans nog even sterk als toen Mozes mij uitzond; de kracht, die ik nu bezit is dezelfde als die ik toen had, kracht om te strijden en om uit en in te gaan.
(Kaleb was toen 80 jaar oud)

Tante Eta heeft dit land een aantal keren bezocht toen het nog een ‘totaal’ atheistisch en gesloten land was. Vele gebeden zijn sindsdien verhoord. Des te meer vreugde om nu een open deur op allerlei niveaus te vinden.

Syts ging samen met Tante dagelijks op pad en waren betrokken bij allerlei projecten, waar we veel Nederlandse werkers bij hebben ontmoet.

 

De president van Albania als VIP

Op onze Officiele opening mochten we de President van Albanie verwelkomen . Mede hierdoor kregen we enorme goede publiciteit en leek het wel of de hele stad aan boord wilde komen. Een rijke tijd van zaaien, elke dag ‘prime time’ op TV, met een documentaire over Schip en familie leven aan boord.

We waren als gezin ook betrokken bij een project voor gehandicapten, om voor hen de soms toch wel erbarmelijke levens standaard wat te verbeteren met praktische hulp. Een dagje even de mouwen opstropen en even lekker verfen.

 

Bijzonder om te zien hoe veel Nederlanders in Woord en Daad dit land te hulp zijn geschoten.

>